Et hav av muligheter
Vi ønsker å inspirere deg til å ta sunnere valg, og å gi deg lyst til å lage gode fiskeretter to til tre ganger i uken - slik helsemyndighetene anbefaler. Vi gir deg tipsene du trenger for å få en velsmakende og sunn middag enkelt og raskt på bordet.
Klikk her for fiskeoppskrifter.
Investering i egen helse
Fisk og sjømat inneholder mange viktige næringsstoffer som bidrar til å styrke immunforsvaret. Omega-3-fettsyrer, som vi finner i fet fisk som makrell, laks, sild og ørret, er essensielle fettsyrer. Det betyr at kroppen er avhengig av disse fettsyrene for å vedlikeholde flere livsviktige funksjoner. Omega-3 kan vi bare ta til oss gjennom maten vi spiser, kroppen selv klarer ikke å produsere dem. Derfor er det viktig at kroppen får nok tilførsel av Omega-3. Fisk og sjømat inneholder ikke sukker og svært lite karbohydrater. Å spise fisk er en utmerket investering i din egen helse – dessuten smaker det godt!
Bærekraftig tunfisk
Hva med en tunfisksalat til lunsj? Med nye Tunfisk i olje fra First Price, har du et pris- og miljøvennlig tilbehør til en sunn lunsj. Denne tunfisken er MSC-sertifisert. MSC-sertifisering er en måte å vise at et fiskeriet oppfyller internasjonal beste praksis for bærekraftig fiske. Fisk og skalldyr fra sertifiserte fiskerier kan bære det blå MSC-miljømerket, som forsikrer kunder at det de kjøper er bærekraftig.