Fiskens dag

Fisk er godt og sunt - året rundt! Vi feirer Fiskens dag 6. mars med mange gode fiskeretter på menyen.

Et hav av muligheter
Vi ønsker å inspirere deg til å ta sunnere valg, og å gi deg lyst til å lage gode fiskeretter to til tre ganger i uken - slik helsemyndighetene anbefaler. Vi gir deg tipsene du trenger for å få en velsmakende og sunn middag enkelt og raskt på bordet.

Klikk her for fiskeoppskrifter.

Fisk er noe av det beste du kan spise, både med tanke på smak og helse. Innfør fiskemiddag fast en dag i uken som et minimum. La deg inspirere til å lage fiskemiddager med tips og retter vi har samlet her. 

Investering i egen helse
Fisk og sjømat inneholder mange viktige næringsstoffer som bidrar til å styrke immunforsvaret. Omega-3-fettsyrer, som vi finner i fet fisk som makrell, laks, sild og ørret, er essensielle fettsyrer. Det betyr at kroppen er avhengig av disse fettsyrene for å vedlikeholde flere livsviktige funksjoner. Omega-3 kan vi bare ta til oss gjennom maten vi spiser, kroppen selv klarer ikke å produsere dem. Derfor er det viktig at kroppen får nok tilførsel av Omega-3. Fisk og sjømat inneholder ikke sukker og svært lite karbohydrater. Å spise fisk er en utmerket investering i din egen helse – dessuten smaker det godt!

Bærekraftig tunfisktunfisk-i-olje_ny.jpg
Hva med en tunfisksalat til lunsj? Med nye Tunfisk i olje fra First Price, har du et pris- og miljøvennlig tilbehør til en sunn lunsj. Denne tunfisken er MSC-sertifisert. MSC-sertifisering er en måte å vise at et fiskeriet oppfyller internasjonal beste praksis for bærekraftig fiske. Fisk og skalldyr fra sertifiserte fiskerier kan bære det blå MSC-miljømerket, som forsikrer kunder at det de kjøper er bærekraftig.

Oppskrift på spicy tuna får du her!

Relatert innhold