Stekt fiskepudding med erter og sitron- og dillsaus
Fiskepudding trenger ikke å være kjedelig! Stek fiskepudding og server med sprøtt bacon, erter og salat, og topp med en frisk sitron- og dillsaus.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Smelt smøret til sausen i en liten kasserolle. Visp inn melet og spe med melk mens du hele tiden visper for å unngå klumper. La sausen småkoke i 5 minutter, visp jevnlig så ikke sausen fester seg i bunnen. Tilsett 1 ss finrevet sitronskall og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Ha i hakket dill rett før servering. - 2Skjær fiskepuddingen i jevne skiver. Stek baconet sprøtt og gyllent i en stekepanne, tilsett ertene og la det
frese sammen til ertene er gjennomvarme. Rens og skjær salaten i smale strimler/kløfter.
Vend salaten sammen med ertene. - 3Stek fiskepuddingskivene gylne på begge sider og server stekt fiskepudding med erter- og baconblandingen, kokte poteter og sitron- og dillsaus.
- 4Denne retten inneholder ca. 600 g grønt.
- 1