Laksespyd med vårløk og sweet chili

Server laks på spyd med fersk vårløk og pensle med sweet chili saus! Server med ris og en søt jordbærsalat til.

20-40 min
Enkel
Laksespyd med vårløk og sweet chili
Tips!

Lag ekstra porsjoner og få ekstra god restemat!

Slik gjør du

    1. 1
      Bruk to pakker laks og få nok til digg restemat. Se nede på siden for link til oppskrift på kremet pastasalat med laks.
    2. 2
      Del laksen i jevne store terninger. Krydre bitene med salt og pepper og pensle dem med litt chilisaus. Rens og del vårløken i grove biter. Tre laksebiter og vårløk på grill­pinner.
    3. 3
      Varm en stor stekepanne (eller bruk en grill­panne), tilsett litt olje og stek spydene gylne på alle sider
      (4–6 minutter totalt).
    4. 4
      Pensle de ferdige spydene med litt mer saus og dryss over hakket koriander, litt ekstra vårløk og sesamfrø. Server limebåter til å presse over ved siden av.
    5. 5
      Rens og del jordbærene i skiver eller biter. Visp sammen olivenolje, sitronsaft og honning.
    6. 6
      Smak til med salt og pepper. Bland sammen jordbær og salat, drypp over dressing og dryss over smuldret fetaost.
    7. 7
      Har du resten igjen, passer det godt til Kremet pastasalat