Laksespyd med vårløk og sweet chili
Server laks på spyd med fersk vårløk og pensle med sweet chili saus! Server med ris og en søt jordbærsalat til.
20-40 min
Enkel
Tips!
Lag ekstra porsjoner og få ekstra god restemat!
Slik gjør du
- 1Bruk to pakker laks og få nok til digg restemat. Se nede på siden for link til oppskrift på kremet pastasalat med laks.
- 2Del laksen i jevne store terninger. Krydre bitene med salt og pepper og pensle dem med litt chilisaus. Rens og del vårløken i grove biter. Tre laksebiter og vårløk på grillpinner.
- 3Varm en stor stekepanne (eller bruk en grillpanne), tilsett litt olje og stek spydene gylne på alle sider
(4–6 minutter totalt). - 4Pensle de ferdige spydene med litt mer saus og dryss over hakket koriander, litt ekstra vårløk og sesamfrø. Server limebåter til å presse over ved siden av.
- 5Rens og del jordbærene i skiver eller biter. Visp sammen olivenolje, sitronsaft og honning.
- 6Smak til med salt og pepper. Bland sammen jordbær og salat, drypp over dressing og dryss over smuldret fetaost.
- 7Har du resten igjen, passer det godt til Kremet pastasalat
- 1