Pita med sprøbakt torsk
Gjør fiskemiddagen mer spennende med enkle grep! Sprø torsk i pita er lett å lage og smaker godt. Dette blir garantert suksess hos både barn og voksne.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Stek torsken i forvarmet stekeovn etter anvisning på pakken
- 2Gjør klar resten av ingrediensene mens fisken steker. Del tomatene i båter. Kutt vårløken og chilien i tynne skiver. Del avokadoen i to, ta ut steinen, skrell avokadoen og skjær avokadokjøttet i smale båter. Bland grønnsakene og 1 dl korianderblader i en bolle. Hell over saften fra en lime og krydre med salt og pepper.
- 3Kutt hjertesalaten i strimler. Når torsken nærmer seg ferdig, varmer du pitabrødene i stekeovnen sammen med torsken i noen minutter til brødene er varme.
- 4Smør crème fraîche på pitabrødet, dryss over strimlet hjertesalat og ha på grønnsakene. Topp med sprøstekt torsk, og dryss over litt salt og pepper etter ønske
- 5Server gjerne med ekstra lime og crème fraîche.
- 1