Fiskekaker med avokadokrem og reker

Gi fiskekakene et løft med fyldig avokadokrem og reker. En frisk og herlig rett perfekt på late sensommerdager.

20-40 min
Enkel
Fiskekaker med avokadokrem og reker
Tips!

Pynt gjerne med frisk dill, avokado i skiver og et dryss med nykvernet sort pepper.

Slik gjør du

    1. 1
      Rens og finhakk sjalottløk. Del avokadoen, ta ut steinen, skrell og skjær avokadokjøttet i mindre biter. Mos avokado med Philadelphia, sjalottløk og limesaft. Smak til med salt og nykvernet pepper.
    2. 2
      Sil laken fra rekene, de kan gjerne stå og renne av seg mens fiskekakene stekes.
    3. 3
      Stek fiskekakene i en varm stekepanne med smør til de er gjennomvarme og gylne.
    4. 4
      Anrett salatblader på tallerkenen, og topp med avokadokrem, fiskekaker, pillede reker og litt rogn.