Laks i tomat med ris og frisk salat
Vil du ha en enkel fiskemiddag med mye smak? Da burde du prøve laks i tomat med ris til! Lag gjerne en enkel, grønn salat du kan ha til.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Varm ovnen til 200 °C. Fjern skinnet på laksen og krydre fisken med salt og pepper.
- 2Brun laksen raskt på den ene siden i en varm stekepanne til den får en fin stekeskorpe.
- 3Hell sausen over i en passende liten ildfast form og legg i laksen med den stekte siden opp. Bak laksen midt i ovnen i 10-15 minutter, avhengig av tykkelsen på fileten.
- 4Stek brødsmulene sprø og gylne i smør i en liten stekepanne. Tilsett revet eller finhakket hvitløk mot slutten av stekingen. Ta de sprø smulene vekk fra varmen og tilsett hakkede urter.
- 5Topp den bakte laksen med sprø smuler og server den med kokt ris, og gjerne en frisk salat med agurk, eple og hjertesalat til.
- 1