Wrap med sprøbakt torsk

Wraps kan fylles med det du måtte ønske og alt som er sunt og godt. Prøv sprøbakt torsk med råkostsalat og mangosalsa!

20-40 min
Enkel
Wrap med sprøbakt torsk

Slik gjør du

    1. 1
      Tilbered fisken etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Stek tortillalefsene kjapt på begge sider på høy varme i en stekepanne. Pakk lefsene i aluminiumsfolie med det samme, slik at de holder seg myke.
    3. 3
      Bland råkostmix med eddik, olje og salt. Sett råkosten i kjøleskapet frem til servering.
    4. 4
      Rør sammen alle ingrediensene til dressingen.
    5. 5
      Kutt mango, avokado, eple, rødløk og chili i biter, og vend det forsiktig sammen med limesaft og finhakket koriander.
    6. 6
      Fordel sprøstekt torsk, råkostmix, mangosalsa og tacodressing på lefsene. Brett dem sammen og server.