Laksewok med Squash, brokkolini og sukkererter
Trenger du en middag som tar kun 15 minutter å lage? Da er denne raske laksewoken svaret! Sprø grønnsaker som squash og sukkererter, møre biter av laks og en smakfull teriyakisaus gjør dette til en favoritt på travle dager.
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Fjern skinnet på laksen. Bruk en skarp kniv, legg fisken med skinnet ned og før kniven flatt langs skjærebrettet mellom kjøttet og skinnet. Del filetene i passende biter.
- 2Del sukkerertene i to, og kutt opp brokkolini, squash og vårløk.
- 3Varm opp en wokpanne (eller en vanlig panne med høye kanter) og tilsett olje. Pannen skal være varm og god. Tilsett laksebitene og stek i et par minutter til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper, og ta laksebitene ut av pannen.
- 4Tilsett litt mer olje og deretter grønnsakene. Wok over høy varme i et par minutter før du tilsetter woksausen. La det surre i ca. ett minutt.
- 5Tilbered eggnudlene som beskrevet på pakken.
- 6Fordel eggnudler, grønnsaker og laks på tallerken og topp med ristede sesamfrø.Tips!
Denne retten inneholder ca. 500 g grønt.
- 1