Fiskesuppe fra Lofoten

Denne suppen er lett å lage til mange, og passer godt hvis du har invitert venner eller familie til middag. Det er en sikker oppskrift med god smak.

20-40 min
Enkel
Fiskesuppe fra Lofoten

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær torsken i terninger.
    2. 2
      Vask og skrell potetene, og skjær dem i små terninger. Rens og finhakk løk og vask og skrell gulrot, og skjær den i tynne strimler.
    3. 3
      Ha olje i en kasserolle og surr potet, løk og gulrot i 2–3 minutter.
    4. 4
      Rør ut buljongterningen i vann og ha buljongen i kasserollen. La alt koke i ca. 15 minutter til potetene er møre.
    5. 5
      Ha fisketerningene i suppen og la det hele trekke i 3–4 minutter.
    6. 6
      Tilsett matfløte og smak til med salt og pepper. Om du synes suppen er for tykk kan du tilsette litt vann.
    7. 7
      Varm opp suppen og tilsett reker.
    8. 8
      Server suppen rykende varm med dill drysset over.