Middagspannekaker med ørret

Pannekaker til middag er alltid populært! Prøv denne spennende varianten med ørret og purreløksaus.

40-60 min
Enkel
Middagspannekaker med ørret

Slik gjør du

    1. 1
      Bland sammen alle ingrediensene til pannekakerøren, og la røren svelle i 15 minutter. Ha litt flytende Melange i en stekepanne og stek fire pannekaker.
    2. 2
      Lag purreløksaus: Ha flytende Melange i en stekepanne, tilsett hvetemel og spe med melken i omganger. Gi sausen et oppkok og la den småkoke under omrøring i 5 minutter. Finsnitt purreløken og stek den myk og gyllen. Bland purren med den hvite sausen, tilsett ost og smak til med salt og pepper.
    3. 3
      Del ørretfiletene i to på langs. Krydre fisken lett med salt og pepper.
    4. 4
      Legg litt av purreløksausen som en stripe på midten av hver pannekake. Legg på fisken, rull sammen og legg pannekakene i en ildfast form. Fordel resten av sausen over pannekakene.
    5. 5
      Bak pannekakene i stekeovnen på 210 °C i 25 minutter. Strø over finhakket gressløk og server med litt salatblader til.