Sprøbakt torsk i tortillalefse
Prøv deg på sprøbakt torsk i tortillalefse, toppet med frisk salat og hjemmelaget rømmedressing. Retten gjør seg godt på grillen, men kan også tilberedes hjemme.
20 min
Enkel
Tips!
Retten kan også lages hjemme: Tilbered torsken og tortillalefsene etter anvisning på pakken.
Slik gjør du
- 1Start med å lage rømmedressingen hjemme. Bland sammen rømme, presset hvitløk og sitronsaft. Smak til med salt. Ha rømmedressingen i en liten matboks, og sett den kaldt frem til du skal gå på tur.
- 2Grill torsken på varm grill til den er gjennomvarm, snu fisken ofte for å unngå at den blir svidd. Legg fisken til siden og varm tortillalefsene kjapt på grillen.
- 3Smør rømmedressing utover tortillalefsene, topp med fisk og salatblader. Dryss gjerne litt ekstra salt på, og drypp eventuelt over litt sitronsaft.
- 1