Sprøbakt torsk i tortillalefse

Prøv deg på sprøbakt torsk i tortillalefse, toppet med frisk salat og hjemmelaget rømmedressing. Retten gjør seg godt på grillen, men kan også tilberedes hjemme.

20 min
Enkel
Sprøbakt torsk i tortillalefse
Tips!

Retten kan også lages hjemme: Tilbered torsken og tortillalefsene etter anvisning på pakken.

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å lage rømmedressingen hjemme. Bland sammen rømme, presset hvitløk og sitronsaft. Smak til med salt. Ha rømmedressingen i en liten matboks, og sett den kaldt frem til du skal gå på tur.
    2. 2
      Grill torsken på varm grill til den er gjennomvarm, snu fisken ofte for å unngå at den blir svidd. Legg fisken til siden og varm tortillalefsene kjapt på grillen.
    3. 3
      Smør rømmedressing utover tortillalefsene, topp med fisk og salatblader. Dryss gjerne litt ekstra salt på, og drypp eventuelt over litt sitronsaft.