Kapteinens fylte rødspette med fargerik salat
Server Kapteinens fylte rødspette med en herlig og fargerik salat, deilige baguetter og fersk basilikum. Kjapt, enkelt og velsmakende!
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Forvarm stekeovnen til 190 °C varmluft.
- 2Legg den frosne rødspetten med den flate siden ned på et bakepapir i en langpanne. Stek fisken i 25–30 minutter.
- 3Skjær skrå snitt med ca. 1 cm mellomrom på toppen av minibaguettene, uten å skjære helt igjennom. Smør litt smør i snittene og legg i noen hele basilikumblader.
- 4Stek baguettene i ovnen sammen med fisken til baguettene er gylne, i ca. 10 minutter.
- 5Skrell og skjær opp appelsinen, del druene i to, og bland det med Isberg mix, rosiner og hakkede mandler.
- 6Server rødspetten med den fargerike salaten, baguetter og sweet chilisaus til.
- 1