Stekt fiskepudding med søtpotet

Lag en sunn og god middag med fiskepudding i hovedrollen denne uken! Server med brokkoli, bakte søtpoteter og brunet mandelsmør til.

40-60 min
Enkel
Stekt fiskepudding med søtpotet

Slik gjør du

    1. 1
      Varm ovnen til 200 grader. Vask og skjær søtpotetene i staver eller smale kløfter. Legg søtpotetene over på et stekebrett med bakepapir. Drypp over olje, krydre med salt og pepper og vend alt godt sammen. Stek søtpotetene midt i ovnen til de blir gylne og møre, ca. 25 min.
    2. 2
      Rens og riv brokkolien så det ligner ris (eller couscous). Skjær fiskepuddingen i jevne skiver.
    3. 3
      Stek brokkolien raskt over høy varme til den blir knapt mør, krydre med salt og pepper.
    4. 4
      Stek fiskepuddingen gyllen på begge sider i litt olje og/eller smør.
    5. 5
      Ta fiskepuddingen ut av pannen og ha mandelskivene over i pannen sammen med smøret. La det frese til smøret blir gyllent (det skal bli karamellisert, ikke brent) og skvis til slutt over noen rause dråper sitronsaft.
    6. 6
      Server fiskepuddingen med brokkolirisen, søtpoteter og mandelsmør.