Sprøbakt hyse med grillet kål og agurk- og dillsaus

Hold på sommerfølelsen med sprøbakt hyse og deilig grillet kål. Sleng kålen på grillen eller bruk en grillpanne. Server med agurk- og dillsaus til.

40-60 min
Enkel
Sprøbakt hyse med grillet kål og agurk- og dillsaus

Slik gjør du

    1. 1
      Tilbered sprøbakt hyse som beskrevet på pakken.
    2. 2
      Rens og del kålen i grove kløfter. Pensle snittflaten med litt olje, dryss over litt salt og grill kålen (eller stek i en grillpanne eller vanlig stekepanne) over høy varme til den blir ordentlig
      godt stekt på utsiden, men fortsatt bevarer sin saftighet og sprøhet på innsiden.
    3. 3
      Del agurken i to på langs og skrap ut litt av den bløte kjernen før du skjærer agurken
      i små terninger. Hakk dillen og rør sammen dill, remulade, yoghurt, agurk og sylteagurk. Smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Knus de kokte potetene lett med en gaffel og tilsett 2 ss olivenolje og 1 ss
      sitronsaft. Dryss over salt og pepper og rør de knuste potetene raskt sammen.
    5. 5
      Server sprøbakt hyse med grillet kål, agurk- og dillsaus og knuste poteter. Dryss over litt ekstra dill.