Fisketaco i lefser
Lag en god og crunchy tacomiddag med sprøbakt hyse i hovedrollen! Server med en frisk mais- og paparikasalsa og en smakfull chili- og limemajones.
40-60 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Tilbered sprøbakt hyse som beskrevet på pakken.
- 2Rens og skjær paprika og mango i små biter. Finhakk rødløken. Del chilien på langs, skrap vekk frøene og finhakk chilien. Bland sammen paprika, mango, rødløk, halvparten av chilien og saften av ½ lime. Tilsett en klype salt og hakket koriander.
- 3Rør sammen lettmajonesen med revet skall og saften fra ½ lime, samt resten av chilien. Varm tortillalefsene i ovnen eller i en tørr panne. Skjær rødkålen til fine strimler.
- 4Server sprøbakt hyse på varme tortillalefser med finstrimlet rødkål, mango- og paprikasalsa og lime- og chilimajones. Dryss over ost etter ønske.
- 1