Fisketaco i lefser

Lag en god og crunchy tacomiddag med sprøbakt hyse i hovedrollen! Server med en frisk mais- og paparikasalsa og en smakfull chili- og limemajones.

40-60 min
Enkel
Fisketaco i lefser

Slik gjør du

    1. 1
      Tilbered sprøbakt hyse som beskrevet på pakken.
    2. 2
      Rens og skjær paprika og mango i små biter. Finhakk rødløken. Del chilien på langs, skrap vekk frøene og finhakk chilien. Bland sammen paprika, mango, rødløk, halvparten av chilien og saften av ½ lime. Tilsett en klype salt og hakket ­koriander.
    3. 3
      Rør sammen lettmajonesen med revet skall og saften fra ½ lime, samt resten av chilien. Varm tortillalefsene i ovnen eller i en tørr panne. Skjær rødkålen til fine strimler.
    4. 4
      Server sprøbakt hyse på varme tortillalefser med finstrimlet rødkål, ­mango- og paprikasalsa og lime- og chilimajones. Dryss over ost etter ønske.