Kremet laks i panne med soltørket tomat og spinat

Lag en kremet laksemiddag i én og samme panne. Saftig laks trekker i fløtesaus med smakfulle soltørkede tomater, spinat og aspargesbønner. Resultatet blir en smakfull hverdagsrett.

40-60 min
Enkel
Kremet laks i panne med soltørket tomat og spinat

Slik gjør du

    1. 1
      Stek laksen i smør. Krydre med salt og pepper.
    2. 2
      Finkutt løk og hvitløk og fres det mykt og blankt i smør i en høy panne.
    3. 3
      Skyll aspargesbønner, fjern endene og del bønnene i to. Grovhakk soltørkede tomater og stek de sammen med løken.
    4. 4
      Tilsett fløte og la alt koke på svak varme til bønnene er møre.
    5. 5
      Tilbered mandelpotetene som anvist på pakken.
    6. 6
      Vend inn spinat og tilsett laksen. Topp med hakket persille om ønskelig.
    7. 7
      Server kremet laks i panne med lune mandelpoteter.
      Tips!

      Denne retten inneholder ca. 400 g grønt.