Kremet laks i panne med soltørket tomat og spinat
Lag en kremet laksemiddag i én og samme panne. Saftig laks trekker i fløtesaus med smakfulle soltørkede tomater, spinat og aspargesbønner. Resultatet blir en smakfull hverdagsrett.
40-60 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Stek laksen i smør. Krydre med salt og pepper.
- 2Finkutt løk og hvitløk og fres det mykt og blankt i smør i en høy panne.
- 3Skyll aspargesbønner, fjern endene og del bønnene i to. Grovhakk soltørkede tomater og stek de sammen med løken.
- 4Tilsett fløte og la alt koke på svak varme til bønnene er møre.
- 5Tilbered mandelpotetene som anvist på pakken.
- 6Vend inn spinat og tilsett laksen. Topp med hakket persille om ønskelig.
- 7Server kremet laks i panne med lune mandelpoteter.Tips!
Denne retten inneholder ca. 400 g grønt.
- 1