Sprøbakt hyse med smørdampede aspargesbønner og remulade med egg
Sprøbakt hyse er en familiefavoritt som til og med barna liker! Enda bedre blir den med tilbehør som opphøgde poteter, smørdampede aspargesbønner og remulade med egg.
20-40 min
Enkel
Tips!
Tilsett gjerne litt hakket kapers og sylteagurk i remuladen.
Slik gjør du
- 1Tilbered hysen og potetene som beskrevet på pakken.
- 2Skrell og hakk de hardkokte eggene. Bland sammen remulade, egg, finhakket sjalottløk og hakkede urter. Smak til med salt og pepper.
- 3Skyll aspargesbønnene og skjær vekk stilkendene. Skrell og skjær sjalottløken i tynne skiver. Smelt smøret i en mellomstor kasserolle (med lokk) og tilsett sjalottløken når smøret freser. La det surre over middels/lav varme til løken blir myk. Tilsett aspargesbønner, en god klype salt og 0,5 dl vann. Legg på lokk og la det koke/dampe under lokk i 3–4 minutter, til bønnene er knapt møre. Rist gjerne litt på kasserollen underveis.
- 4Server sprøbakt hyse med opphøgde poteter, smørdampede aspargesbønner og remulade med egg.
- 1