Sprøbakt torsk med bacon og hvit saus

20-40 min
Enkel
Sprøbakt torsk med bacon og hvit saus

Slik gjør du

    1. 1
      Stek fisken etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Skrell gulrøttene og persillerøttene, og del dem i biter. Vask potetene, ha dem i en gryte og dekk med vann.
    3. 3
      Kok opp potetene og småkok i ca. 15 minutter. Tilsett gulrøttene og persillerøttene og kok videre i 5 minutter. Sil bort kokevannet og ha litt smør på potetene og grønnsakene.
    4. 4
      Lag hvit saus: smelt smør og rør inn hvetemelet. Tilsett melk og kok opp mens du rører. La sausen småkoke på lav varme i ca. 10 minutter, rør om av og til så ikke sausen svir seg.
    5. 5
      Skjær vårløk i ringer og ha det i sausen til slutt, sammen med salt og pepper.
    6. 6
      Stek baconet i tørr stekepanne i ca. 5 minutter, til det har fått fin farge på begge sider.