Saftig laks i pita med dill- og epletzatziki

Fyll pitabrød med stekt laks og en frisk, hjemmelaget tzatziki med epler og dill! Superenkelt og veldig godt!

20-40 min
Enkel
Saftig laks i pita med dill- og epletzatziki

Slik gjør du

    1. 1
      Rens laksen for skinn og skjær den i grove biter. Krydre bitene med tacokrydder, salt og pepper. Del agurken i to på langs og skrap vekk det ­meste av den bløte kjernen. Skjær agurken og eplet i små terninger. Bland sammen med ­yoghurt, finrevet hvitløk, olivenolje, sitronsaft og dill. Smak ­tzatzikien til med salt og pepper.
    2. 2
      Finsnitt rødløken og del tomatene i fire. Rør sammen majones, ketchup og tabasco.
    3. 3
      Stek laksebitene raskt over høy varme, de skal fortsatt ha en “rosa” kjerne.
    4. 4
      Varm pitabrødene som anvist på pakken og fyll dem med salat, ­tzatziki, laks, rødløk og tomater.
    5. 5
      Topp med majones­dressingen og ekstra dill.