Kremet lakse-carbonara

Kremet pasta er likt av store som små. Kanskje kan denne varianten av carbonara med laks bli en ny favoritt på middagsbordet? Sunt, godt og enkelt!

20-40 min
Enkel
Kremet lakse-carbonara

Slik gjør du

    1. 1
      Kok pastaen etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Skrell og finhakk hvitløken. Ha flytende margarin i en stekepanne. Stek hvitløk, laksefiletene og ertene under omrøring. Riv laksefiletene i passelige biter.
    3. 3
      Varm opp kremfløte og parmesan på middels varme i en gryte. Tilsett salt og pepper. Pisk eggene lett sammen og hell det i fløten under omrøring. Rør hele tiden og ta gryten bort fra varmen med en gang sausen har tyknet.
    4. 4
      Bland pastaen med sausen, laks og erter. Ha i cherrytomater delt i to og ruccola helt til slutt.
    5. 5
      Server pastaen med revet ost.