Fiskepudding med ostesaus og reker

Spennende middagsretter trenger ikke å ta lang tid. Fiskepudding i kombinasjon med ostesaus og reker gir en velsmakende, maritim matopplevelse.

20-40 min
Enkel
Fiskepudding med ostesaus og reker

Slik gjør du

    1. 1
      Sett hele fiskepuddingen på et stekebrett inn i kald stekeovn og sett ovnen på 180 ºC. La puddingen stå i 15–20 minutter.
    2. 2
      Lag ostesaus. Se fremgangsmåte nederst i oppskriften.
    3. 3
      Kok makaronien etter anvisning på pakken.
    4. 4
      Kok erter og skiver med reddik i litt lettsaltet vann i 3 minutter.
    5. 5
      Skjær fiskepuddingen i skiver og server den sammen med ostesaus, makaroni og grønnsaker. Topp med reker og dill.
  1. Ostesaus:

    1. 1
      Smelt smør i en gryte og tilsett mel. Rør til det er fritt for klumper og tilsett melk og buljongterning. Kok opp mens du rører hele tiden, og la sausen småkoke i 10 minutter. Tilsett ost og rør den inn i sausen.
    2. 2
      Tips! Har du igjen rester fra middagen? Se oppskrift på [Ostegratinert fiskepudding](recipe:07118fe2-1992-4f20-b4ee-cb)Tips! Har du igjen rester fra middagen? Se oppskrift på [Ostegratinert fiskepudding](recipe:07118fe2-1992-4f20-b4ee-cb)