Fish & Crisp med saltbakte poteter, grønnsaker og dipp

Fisk & Crisp kan varieres med tilbehør, og det er en enkel måte å få barn til å spise mer fisk på.

20-40 min
Enkel
Fish & Crisp med saltbakte poteter, grønnsaker og dipp

Slik gjør du

  1. Dipp:

    1. 1
      Legg fiskestykkene på et bakepapirkledd stekebrett. Vask potetene godt, ha på salt mens de fremdeles er våte, og legg dem på stekebrettet ved siden av fisken.
    2. 2
      Stek fisken etter anvisning på pakken. Potetene stekes sammen med fisken, de trenger ca. 20 minutter.
    3. 3
      Bland rømme, majones, sitronsaft og tomatpuré til dipp. Tilsett salt, pepper, finhakket løk og paprika.
    4. 4
      Skjær gulrot, selleri, asparges, paprika og agurk i staver. Del tomatene i to. Anrett dippen i et glass og sett grønnsakstavene nedi dippen.
    5. 5
      Server fisken sammen med bakte poteter, tomater og grønnsakene
      med dipp. Pynt med frisk dill.