Godt på grillen

Sommer, sol og grilling - kan det bli bedre? Oppskriftene trenger ikke være kompliserte for et vellykket resultat, og her har vi samlet et knippe til neste gang du fyrer opp grillen!

3 x biff på grillen

Alle gode ting er tre, spesielt når det er snakk om biff på grillen! Med 3 forskjellige typer kjøtt og godt tilbehør, får alle muligheten til å velge sin favoritt.

Ytrefilet av svin med grillet vannmelon

Mmm, har du smakt grillet vannmelon? Det bør du!

Vannmelon på grillen med spekeskinke

Smaken av sommer! Spekeskinke er kjempegodt til grillet melon, og er så enkelt å lage.

Grillet hjertesalat

Hvis du topper hjertesalaten med en kremete kefirbasert dressing får du enkelt et godt grilltilbehør.

Spareribs med coleslaw og loaded fries

Saftige marinerte spareribs er en smakfull sommerfavoritt. Servert med coleslaw og pommes frites til, toppet med deilig ost, chilimajones og vårløk, blir dette en fulltreffer.

Grillspyd med laks, purre og fargerik paprika

Fellesskap og improvisert utekjøkken. Grill-digg på spyd.

Grillede kyllingklubber med Chimichurri

Dette tilbehøret setter prikken over i´en over enhver rett i sommer. Chimichurri er både fruktig, sterk og god, og gir grillmaten en skikkelig make-over.

Fargerike pølsespyd

Lag fargerike og fristende grillspyd til både liten og stor! Her kan du gjerne bruke kokte poteter fra gårsdagens middag eller bruke opp grønnsaker du har liggende i kjøleskapet.

Baconsurret kjøttpølse med speilegg

Pølser på grillen er godt, men hva med å prøve en ny variant av klassikeren? Surr bacon rundt pølsen, tre den på spyd, legg til litt ananas – og vips, så har du en snasen grillrett. Lag et speilegg til og server retten med potetsalat.

Foliebakte poteter med bacon

Poteter bakt i folie på grill er en kjempegod rett som er enkel å tilberede. Om du ikke vil grille retten, kan den også lages i stekepanne hjemme.

Laks på grillen

Grillet laks med urtesmør og småpoteter. En symfoni for smaksløkene.

Grillspyd og frisk tomatsalat

Cherrytomater egner seg perfekt på grillspydet og som som tilbehør i salat. Den lille tomaten er ekstra næringsrik da det er i skallet mesteparten av de viktige stoffene ligger.

Sommerkoteletter med grillet hjertesalat

Den røkte og salte smaken på sommerkoteletter passer ypperlig med smaken av den syrlige friskheten til hjertesalaten. Hjertesalat egner seg veldig godt på grillen.

Pølser med sommertopping

Pølser kan være mer enn bare pølse i brød. Her har vi grillet pølsene og toppet dem med deilig tilbehør som gir den rette sommerstemningen.

Burger på grillen

En skikkelig saftig og smakfull burger blir sjeldent feil på grillen. Burgere kan varieres i det uendelige. Prøv deg frem med forskjellige toppinger og tilbehør, og finn frem til din favoritt.

Grillet entrecôte med jordbærsalsa

Marmoreringen og den fine fettfordelingen på entrecôte gjør det enkelt å få til et saftig og godt resultat på grillen. Velg denne biffen når du vil ha noe godt i helgen.

Spareribs med maiskolber og spicy coleslaw

Dette er manges favoritt, og det er lov å spise med fingrene. Spis og nyt!

Hvordan grille koteletter og sommerkoteletter

Koteletter er godt og passer perfekt når du skal ha noe kjapt og godt fra grillen. Visste du at kjøttet på kotelettene er ytrefilet? Her er en enkel veiledning for deg som vil ha kotelettene perfekt grillet, saftige og smakfulle.

Kamskjellspyd med spekeskinke

Kaskjell og spekeskinke passer som hånd i hanske. På grillen blir det en lekker liten rett.

Laks med lune dillpoteter og apetinakrem

Deilig laks på grill eller i ovnen sammen med dillpoteter og apetinakrem.

Fiskeburger med salsa verde

Her får du oppskriften på en saftig fiskeburger med salat, hjemmelaget kremet dressing og salsa verde.

Kjøttboller på spyd med tzatziki

En herlig greskinspirert rett med kjøttboller og grønnsaker på spyd, servert med frisk tzatziki til! Retten kan tilberedes på grill, eller stekes i stekepanne hjemme.

Grillet fiskeburger i pitabrød

Poesi til magen, en eksplosjon i ganen!

Grillet biffspyd med søtpotet

Grillet biffspyd med ytrefilet av storfe servert med søtpoteter og en enkel salat, gir et sunt og fargerikt måltid.

Foliebakte poteter med bacon

Poteter bakt i folie på grill er en kjempegod rett som er enkel å tilberede. Om du ikke vil grille retten, kan den også lages i stekepanne hjemme.

Grillet Quesadilla

Quesedilla er en meksikansk rett og betyr hvetetortilla som er brettet, fylt og stekt. Hvorfor ikke putte den på grillen? Ypperlig som snacks utover sommerkvelden.