Pølser med sommertopping
Pølser hører sommeren til. Pølser kan være mer enn bare pølse i brød. Her har vi grillet pølsene og toppet dem med deilig tilbehør som gir den rette sommerstemningen. Men vanlige kokte wienerpølser gjør seg også med deilig sommertopping på.
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Skjær noen pene skrå snitt i pølsene, da unngår du at de sprekker.
- 2Grill pølsene til de er gylne og fine. Du kan også steke pølsene i en grillpanne eller en vanlig stekepanne. Tilbehøret passer også til vanlige kokte wienerpølser.
- 3Varm pølsebrødene på grillen eller i ovnen.
- 4Topp pølsene med ditt favorittopping.
- 1
Potetsalat og marinert rødløk:
- 1Rens og finsnitt løken. Bland løken godt sammen med limesaft, sukker og en god klype salt. La løken marinere i minst 10 minutter, gjerne lenger.
- 2Topp nygrillede pølser i varme brød med en god skje potetsalat, litt marinert rødløk og et dryss sprøstekt løk.
- 1
Cheddarost, sylteagurk og sennep:
- 1Legg en skive cheddar i et varmt pølsebrød og legg i pølsen. Topp med strimlet crispisalat, hakket sylteagurk og sterk sennep.
- 1
Salsa med mangochutney:
- 1Skjær agurken og tomatene i små terninger. Finhakk løken og rør alle ingrediensene til salsaen godt sammen.
- 2Topp nygrillede pølser i varme brød med en god skje salsa.
- 3Oppskrift på hjemmebakte pølsebrød.
- 1