Grillspyd med brokkolisalat

Sommeren blir komplett med saftige grillspyd med svinekjøtt, løk og paprika. Server dem med deilig brokkolisalat til. Grillspyd egner seg også perfekt for restemat. Bruk det du har av kjøtt og grønnsaker.

40-60 min
Enkel
Grillspyd med brokkolisalat
Tips!

Husk å legge grillspyd av tre i vann ca. 20 minutter før bruk for å unngå at de tar fyr.

Slik gjør du

    1. 1
      Del nakkekotelettene i store terninger. Skjær paprika i store biter. Del sjalottløken i fire båter. Tre kjøtt, paprika og løk lagvis på grillspyd. Pensle med olivenolje og krydre med salt og pepper. Grill spydene til kjøttet er gjennomstekt.
    2. 2
      Del brokkolien i buketter. Skrell stilken og skjær bort nederste del. Resten av stilken deler du i terninger. Kok brokkolibuketter og stilk i lettsaltet vann i ca. 5 minutter. Skyll i iskaldt vann med det samme og rist så av vannet.
    3. 3
      Legg brokkoli i en skål og tilsett tomater delt i to, apetinaterninger, solsikkekjerner og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Bland dressingen og server grillspyd med salat og dressing til.