Burger på grillen
En skikkelig saftig og smakfull hamburger er utrolig godt. Burgere kan varieres i det uendelige. Prøv deg frem med forskjellig topping og tilbehør, og finn frem til din favoritt!
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Grill burgerne over høy varme i 2–3 minutter på hver side. Burgerne kan også stekes i en stekepanne.
- 2Gjør klart tilbehøret. Varm burgerbrødene, vask salatbladene og del opp grønnsakene.
- 3Fyll burgeren med det du liker best.
- 1
Burgerdressing:
- 1Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og rør de lett sammen.
- 1
Rømmedressing med sweet chili og lime:
- 1Bland sammen rømme, chilisaus og limesaft. Smak til med en klype salt.
- 1
Guacamole:
- 1Del avokadoene i to, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn limesaft. Rens chilien for frø, og finhakk chili og hvitløk. Rør det inn i den moste avokadoen sammen med finhakket rødløk, tomater skåret i små biter, koriander og en god klype salt.
- 1
Aioli:
- 1Finhakk hvitløken, og bland den med rømme og majones. Smak til med salt og pepper.
- 1