Sommerkoteletter med squashsalat

Sommerkoteletter er virkelig smaken av sommer. La kotelettene få følge av en frisk squashsalat i år.

20-40 min
Enkel
Sommerkoteletter med squashsalat
Tips!

squashsalaten kan med fordel stå og marinere seg 15 minutter før servering.

Slik gjør du

    1. 1
      Lag squashsalat: Visp sammen sitronsaft, olivenolje, finhakket chili og hvitløk, og smak til med salt og pepper. Skjær squash og rødløk i tynne skiver og bland det med dressingen. Pynt salaten med koriander.
    2. 2
      Tilbered småpotetene etter anvisning på pakken.
    3. 3
      Stek kotelettene på høy temperatur i smør eller olje i en stekepanne i 2 minutter på hver side. Senk varmen, og stek kotelettene videre til de er gjennomstekte, i ca. 3 minutter på hver side.
    4. 4
      Server kotelettene med squashsalat og småpoteter til.Server kotelettene med [squashsalat](recipe:959aadf4-f09d-4e5b-b8a4-640f53feee39) og småpoteter til.