Ovnsbakt laks med grillede grønnsaker og urtesaus

Laks på grillen er både enkelt og smakfullt. Med grillede grønnsaker til får du et sunt og fargerikt måltid.

20-40 min
Enkel
Ovnsbakt laks  med grillede grønnsaker og urtesaus
Tips!

Grønnsakene kan byttes ut med dine favorittgrønnsaker, eller bruk de grønnsakene du allerede har.

Slik gjør du

    1. 1
      Rør sammen ingrediensene til urtesausen. Smak til med salt og pepper.
    2. 2
      Krydre laksen med salt og pepper. Sett aluminiumsformen med laks i forvarmet ovn på 200 °C og stek i ca. 15 minutter.
    3. 3
      Server laksen med grillede grønnsaker og urtesaus, og med sitronskiver ved siden av.
  1. Grillgrønnsaker:

    1. 1
      Del squash og sjampinjong i skiver. Skjær løken i båter. Rens paprikaen og del den store biter.
    2. 2
      Ha alle grønnsakene i en aluminiumsform. Dryss over finhakkede urter og krydre med salt og pepper. Hell over litt olivenolje og bland grønnsakene godt.
    3. 3
      Sett aluminiumsformen på grillen og grill i 12–15 minutter under lokk. Snu grønnsakene underveis.