Sommerens burgere

Til burgerfesten er det ekstra stas med flere ulike typer burgere og tilbehør. Da kan alle fylle på med sine favoritter. Det meste er lov! Og glem ikke å varme brødene.

20 min
Enkel
Sommerens burgere

Slik gjør du

    1. 1
      Grill burgerne over høy varme i 2–3 minutter på hver side. Burgerne kan også stekes i en stekepanne.
    2. 2
      Gjør klart tilbehøret. Del burgerbrødene i to og stek siden som skal ligge mot burgeren og alt tilbehøret i en tørr stekepanne for å karamelisere brødet – dette forhindrer at dressing og fuktighet trenger inn i brødet. Vask salatbladene og del opp grønnsakene.
    3. 3
      Fyll burgeren med det du liker best.
    4. 4
      Baconburger med ost: Baconburger, burgerdressing, cheddarost og karamellisert løk.
    5. 5
      Burger toppet med bacon: Big Beef Burger, aioli, crispisalat, tomat i skiver, sprøstekt bacon og limemarinert rødløk.
    6. 6
      Fiskeburger: Fiskeburger Barbecue, tzatziki, agurk i skiver og tomatsalsa.