Sommerens burgere
Til burgerfesten er det ekstra stas med flere ulike typer burgere og tilbehør. Da kan alle fylle på med sine favoritter. Det meste er lov! Og glem ikke å varme brødene.
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Grill burgerne over høy varme i 2–3 minutter på hver side. Burgerne kan også stekes i en stekepanne.
- 2Gjør klart tilbehøret. Del burgerbrødene i to og stek siden som skal ligge mot burgeren og alt tilbehøret i en tørr stekepanne for å karamelisere brødet – dette forhindrer at dressing og fuktighet trenger inn i brødet. Vask salatbladene og del opp grønnsakene.
- 3Fyll burgeren med det du liker best.
- 4Baconburger med ost: Baconburger, burgerdressing, cheddarost og karamellisert løk.
- 5Burger toppet med bacon: Big Beef Burger, aioli, crispisalat, tomat i skiver, sprøstekt bacon og limemarinert rødløk.
- 6Fiskeburger: Fiskeburger Barbecue, tzatziki, agurk i skiver og tomatsalsa.
- 1