Tacopølse med guacamole og tomatsalsa

Gi pølsemiddagen et ekstra piff med taco-tilbehør!

20 min
Enkel
Tacopølse med guacamole og tomatsalsa

Slik gjør du

    1. 1
      Del tomatene og skrap ut det meste av den bløte kjernen. Skjær tomatkjøttet i små biter. Skrell og finhakk løken, og finsnitt chilien.
    2. 2
      Bland sammen tomater, chili og løk. Smak til limesaft, salt og en god klype sukker. Rør inn hakket koriander.
    3. 3
      Del avokadoen, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos kjøttet med en gaffel og bland inn limesaft. Rens chilien for frø og finhakk chili og hvitløk. Rør det inn i avokadomosen sammen med en god klype salt.
    4. 4
      Grill pølsene til de er pent gylne og gjennomvarme. Varm pølsebrødene og fyll på med guacamole, pølse, sriracha majones og tomatsalsa.
    5. 5
      Dryss til slutt over knust tortillachips.