Spareribs med coleslaw og loaded fries
Saftige marinerte spareribs er en smakfull sommerfavoritt. Servert med coleslaw og pommes frites til, toppet med deilig ost, chilimajones og vårløk, blir dette en fulltreffer.
40-60 min
Middels
Tips!
Chilimajones kan justeres, bruk mindre mengde chili dersom du ønsker en mildere smak.
Slik gjør du
- 1Tilbered spareribs etter anvisning på pakken.
- 1
Loaded fries:
- 1Fordel pommes frites i en langpanne og stek den etter anvisning på pakken. Ta pannen ut av ovnen, og topp potetene med jalapenos, finhakket vårløk og revet ost.
- 2Gratiner potetene videre i ovnen til osten har smeltet. Topp med sprøstekt løk og chilimajones.
- 1
Chilimajones:
- 1Finhakk chili og bland det med majones og ketchup. Smak til med salt, pepper og noen dråper sitron.
- 2Server spareribs med coleslaw og loaded fries til.
- 1