Kyllingklubber og -lår med stekt blomkål
Ferdiggrillede kyllingklubber og kyllinglår gjør både middagen og lunsjen enklere i sommer.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Start med å lage dressingen. Finnhakk gressløken og bland det med rømmen. Smak til med salt og pepper, og litt sitronsaft hvis ønskelig.
- 2Tilbered kyllingklubber og -lår etter anvisning på pakken.
- 3Skyll blomkålhodene og del dem i ca. 1½ cm tykke skiver. Behold gjerne bladene på.
- 4Stek blomkålen i smør i noen minutter på hver side til skivene er møre. Dryss over litt frisk timian før servering.
- 5Server sprø og saftige kyllinglår og kyllingklubber med blomkål, marinert rødløk og dressing til.
- 1
marinert rødløk:
- 1Rens rødløken og skjær den i tynne skiver. Bland rødløken godt sammen med limesaft, sukker og en klype salt. La rødløken marinere i minst 10 minutter.
- 1