Kyllingklubber og -lår med stekt blomkål

Ferdiggrillede kyllingklubber og kyllinglår gjør både middagen og lunsjen enklere i sommer.

20-40 min
Enkel
Kyllingklubber og -lår  med stekt blomkål

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å lage dressingen. Finnhakk gressløken og bland det med rømmen. Smak til med salt og pepper, og litt sitronsaft hvis ønskelig.
    2. 2
      Tilbered kyllingklubber og -lår etter anvisning på pakken.
    3. 3
      Skyll blomkålhodene og del dem i ca. 1½ cm tykke skiver. Behold gjerne bladene på.
    4. 4
      Stek blomkålen i smør i noen minutter på hver side til skivene er møre. Dryss over litt frisk timian før servering.
    5. 5
      Server sprø og saftige kyllinglår og kyllingklubber med blomkål, marinert rødløk og dressing til.
  1. marinert rødløk:

    1. 1
      Rens rødløken og skjær den i tynne skiver. Bland rødløken godt sammen med limesaft, sukker og en klype salt. La rødløken marinere i minst 10 minutter.Rens rødløken og skjær den i tynne skiver. Bland rødløken godt sammen med limesaft, sukker og en klype salt. La rødløken marinere i minst 10 minutter.