Grillede kyllingklubber med Chimichurri

Dette tilbehøret setter prikken over i´en over enhver rett i sommer. Chimichurri er både fruktig, sterk og god, og gir grillmaten en skikkelig make-over.

40-60 min
Enkel
Grillede kyllingklubber med Chimichurri
Tips!

Her har vi brukt Chimichurri til kyllingklubber, men den kan brukes både som saus og som marinade til en rekke grillretter.

Slik gjør du

    1. 1
      Ha urter, hvitløk, salt og pepper i blender. Ha i sitronsaft og olje i en tynn stråle.
    2. 2
      Sausen er ferdig når alt er pent blande og ingenting er i store biter. Sett den til siden og la smakene marinere seg i ca 20. min før servering.
    3. 3
      Grill kyllingklubbene på indirekte varme i ca. 15 minutter til de har fått gyllen og fin farge. Bruk en grov pensel til å pensle over chimichurri på alle klubbene.
    4. 4
      La de steke i 2-3 minutter til så sausen virkelig får satt seg. Server på fat og ha gjerne denne argentinske sausen i en serveringsskål ved siden.