Het grillet paprikasalat

Litt hot, litt søt, litt crunchy. Denne salaten inneholder alt vi har lyst på til sommerens retter.

20-40 min
Enkel
Het grillet paprikasalat

Slik gjør du

    1. 1
      Grill hele paprika, chili og rødløk i ovnen til de blir helt sorte. Ta av dem ut av ovnen og legg dem i en bolle med plastfilm over for å kjølne.
    2. 2
      Skjær kålen i store båter og grill dem 1-2 minutter på hver side.
    3. 3
      Rist peanøtter i en tørr panne.
    4. 4
      Når paprika, chili og rødløk er avkjølt, fjern skall og frø og del i ønsket størrelse.
    5. 5
      Rens og skjær hvitløk i tynne skiver.
    6. 6
      Bland alt i en stor bolle og hell over litt olivenolje. Topp med ristede peanøtter og mozzarella revet i grove biter. Smak til med salt etter ønske.
    7. 7
      Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i april.