Godt på grillen

Sommer, sol og grilling - kan det bli bedre? Oppskriftene trenger ikke være kompliserte for et vellykket resultat. Grønt er skjønt, også på grillen. Her er mulighetene mange til å få i seg flere av sine "fem om dagen" - legg grønnsakene eller frukten rett på grillen, i folie, eller bruk grillspyd for et fargerikt måltid. Her har vi samlet et knippe til neste gang du fyrer opp grillen!

Grillet nektarinsalat

Bland frisk salat med grillet frukt. Det gir friskhet og sødme til både kjøtt og fisk.

3 x biff på grillen

Alle gode ting er tre, spesielt når det er snakk om biff på grillen! Med 3 forskjellige typer kjøtt og godt tilbehør, får alle muligheten til å velge sin favoritt.

Ytrefilet av svin med grillet vannmelon

Helgrillet ytrefilet med grillet vannmelon er saftig og godt. Dette er en sikker vinner!

Spareribs med coleslaw og loaded fries

Saftige marinerte spareribs er en smakfull sommerfavoritt. Servert med coleslaw og pommes frites til, toppet med deilig ost, chilimajones og vårløk, blir dette en fulltreffer.

Het grillet paprikasalat

Litt hot, litt søt, litt crunchy. Denne salaten inneholder alt vi har lyst på til sommerens retter.

Grillede kyllingklubber med Chimichurri

Dette tilbehøret setter prikken over i´en over enhver rett i sommer. Chimichurri er både fruktig, sterk og god, og gir grillmaten en skikkelig make-over.

Fargerike pølsespyd

Lag fargerike og fristende grillspyd til både liten og stor! Her kan du gjerne bruke kokte poteter fra gårsdagens middag eller bruke opp grønnsaker du har liggende i kjøleskapet.

Sommerkoteletter med grillet hjertesalat

Den røkte og salte smaken på sommerkoteletter passer ypperlig med smaken av den syrlige friskheten til hjertesalaten. Hjertesalat egner seg veldig godt på grillen.

Grillet hjertesalat

Hvis du topper hjertesalaten med en kremete kefirbasert dressing får du enkelt et godt grilltilbehør.

Grillet nakkekotelett med fløtepoteter

Hvem får vel ikke vann i munnen av tanken på saftige nakkekoteletter, ferske fløtepoteter og fargerike grønnsaker? Server med peppersaus for å gjøre retten komplett.

Vannmelon på grillen med spekeskinke

Smaken av sommer! Spekeskinke er kjempegodt til grillet melon, og er så enkelt å lage.

Grillspyd med laks, purre og fargerik paprika

Laks på spyd er både enkelt og godt. Tre på purre og fargerik paprika, eller bruk de grønnsakene du liker best.

Baconsurret kjøttpølse med speilegg

Pølser på grillen er godt, men hva med å prøve en ny variant av klassikeren? Surr bacon rundt pølsen, tre den på spyd, legg til litt ananas – og vips, så har du en snasen grillrett. Lag et speilegg til og server retten med potetsalat.

Grillede pølser med fristende tilbehør

Gjør pølsemåltidet til en smaksfest med spennende tilbehør. Her har vi toppet pølser i brød med blant annet eple- og rødløksalat, mangosalat og karamellisert løk.

Foliebakte poteter med bacon

Poteter bakt i folie på grill er en kjempegod rett som er enkel å tilberede. Om du ikke vil grille retten, kan den også lages i stekepanne hjemme.

Laks på grillen

Grillet laks med urtesmør og småpoteter. En symfoni for smaksløkene.

Grillspyd og frisk tomatsalat

Cherrytomater egner seg perfekt på grillspydet og som som tilbehør i salat. Den lille tomaten er ekstra næringsrik da det er i skallet mesteparten av de viktige stoffene ligger.

Helgrillet svinefilet med grillede grønnsaker

Indrefilet av svin er saftig og magert kjøtt som egner seg godt til å grilles hel. Tilbehøret kan varieres i det uendelige – her har vi servert med grillede grønnsaker, stekte potetbåter og bearnaisesaus til.

Ovnsbakt laks med grillede grønnsaker og urtesaus

Laks på grillen er både enkelt og smakfullt. Med grillede grønnsaker til får du et sunt og fargerikt måltid.

Pølser med sommertopping

Pølser hører sommeren til. Pølser kan være mer enn bare pølse i brød. Her har vi grillet pølsene og toppet dem med deilig tilbehør som gir den rette sommerstemningen. Men vanlige kokte wienerpølser gjør seg også med deilig sommertopping på.

Burger på grillen

En skikkelig saftig og smakfull hamburger er utrolig godt. Burgere kan varieres i det uendelige. Prøv deg frem med forskjellig topping og tilbehør, og finn frem til din favoritt!

Grillspyd med brokkolisalat

Sommeren blir komplett med saftige grillspyd med svinekjøtt, løk og paprika. Server dem med deilig brokkolisalat til. Grillspyd egner seg også perfekt for restemat. Bruk det du har av kjøtt og grønnsaker.

Fargerike grillspyd på ananascarpaccio

Saftige grillspyd i regnbuens farger, servert med søtt og syrlig tilbehør!

Vannmelon og ananas på grillen

Grillet frukt kan serveres til annen grillet mat som et friskt tilbehør, eller til dessert som en avslutning på måltidet.

Grillet entrecôte med jordbærsalsa

Marmoreringen og den fine fettfordelingen på entrecôte gjør det enkelt å få til et saftig og godt resultat på grillen. Velg denne biffen når du vil ha noe godt i helgen.

Spareribs med maiskolber og spicy coleslaw

Dette er manges favoritt, og det er lov å spise med fingrene. Spis og nyt!

Hvordan grille koteletter og sommerkoteletter

Koteletter er godt og passer perfekt når du skal ha noe kjapt og godt fra grillen. Visste du at kjøttet på kotelettene er ytrefilet? Her er en enkel veiledning for deg som vil ha kotelettene perfekt grillet, saftige og smakfulle.

Laks med lune dillpoteter og apetinakrem

Deilig laks på grill eller i ovnen sammen med dillpoteter og apetinakrem.

Fiskeburger med salsa verde

Her får du oppskriften på en saftig fiskeburger med salat, hjemmelaget kremet dressing og salsa verde.

Grillspyd med svinefilet

Sommeren blir komplett med saftige grillspyd! Grillspyd er utrolig enkel å tilberede og kan varieres i det uendelige. Her har vi brukt svinekjøtt og grønnsaker. Du kan fint bytte ut grønnsakene med dine egne favoritter.

Kjøttboller på spyd med tzatziki

En herlig greskinspirert rett med kjøttboller og grønnsaker på spyd, servert med frisk tzatziki til! Retten kan tilberedes på grill, eller stekes i stekepanne hjemme.

Grillet fiskeburger i pitabrød

Poesi til magen, en eksplosjon i ganen!

Sommerkoteletter med squashsalat

Sommerkoteletter er virkelig smaken av sommer. La kotelettene få følge av en frisk squashsalat i år.

Foliebakte poteter med bacon

Poteter bakt i folie på grill er en kjempegod rett som er enkel å tilberede. Om du ikke vil grille retten, kan den også lages i stekepanne hjemme.

Maispuré

Søt maispuré passer perfekt til grillmat.