Sommer, sol og grilling - kan det bli bedre? Oppskriftene trenger ikke være kompliserte for et vellykket resultat. Grønt er skjønt, også på grillen. Her er mulighetene mange til å få i seg flere av sine "fem om dagen" - legg grønnsakene eller frukten rett på grillen, i folie, eller bruk grillspyd for et fargerikt måltid. Her har vi samlet et knippe til neste gang du fyrer opp grillen!
Alle gode ting er tre, spesielt når det er snakk om biff på grillen! Med 3 forskjellige typer kjøtt og godt tilbehør, får alle muligheten til å velge sin favoritt.
Saftige marinerte spareribs er en smakfull sommerfavoritt. Servert med coleslaw og pommes frites til, toppet med deilig ost, chilimajones og vårløk, blir dette en fulltreffer.
Dette tilbehøret setter prikken over i´en over enhver rett i sommer. Chimichurri er både fruktig, sterk og god, og gir grillmaten en skikkelig make-over.
Lag fargerike og fristende grillspyd til både liten og stor! Her kan du gjerne bruke kokte poteter fra gårsdagens middag eller bruke opp grønnsaker du har liggende i kjøleskapet.
Den røkte og salte smaken på sommerkoteletter passer ypperlig med smaken av den syrlige friskheten til hjertesalaten. Hjertesalat egner seg veldig godt på grillen.
Hvem får vel ikke vann i munnen av tanken på saftige nakkekoteletter, ferske fløtepoteter og fargerike grønnsaker? Server med peppersaus for å gjøre retten komplett.
Pølser på grillen er godt, men hva med å prøve en ny variant av klassikeren? Surr bacon rundt pølsen, tre den på spyd, legg til litt ananas – og vips, så har du en snasen grillrett. Lag et speilegg til og server retten med potetsalat.
Gjør pølsemåltidet til en smaksfest med spennende tilbehør. Her har vi toppet pølser i brød med blant annet eple- og rødløksalat, mangosalat og karamellisert løk.
Cherrytomater egner seg perfekt på grillspydet og som som tilbehør i salat. Den lille tomaten er ekstra næringsrik da det er i skallet mesteparten av de viktige stoffene ligger.
Indrefilet av svin er saftig og magert kjøtt som egner seg godt til å grilles hel. Tilbehøret kan varieres i det uendelige – her har vi servert med grillede grønnsaker, stekte potetbåter og bearnaisesaus til.
Pølser hører sommeren til. Pølser kan være mer enn bare pølse i brød. Her har vi grillet pølsene og toppet dem med deilig tilbehør som gir den rette sommerstemningen. Men vanlige kokte wienerpølser gjør seg også med deilig sommertopping på.
En skikkelig saftig og smakfull hamburger er utrolig godt. Burgere kan varieres i det uendelige. Prøv deg frem med forskjellig topping og tilbehør, og finn frem til din favoritt!
Sommeren blir komplett med saftige grillspyd med svinekjøtt, løk og paprika. Server dem med deilig brokkolisalat til. Grillspyd egner seg også perfekt for restemat. Bruk det du har av kjøtt og grønnsaker.
Marmoreringen og den fine fettfordelingen på entrecôte gjør det enkelt å få til et saftig og godt resultat på grillen. Velg denne biffen når du vil ha noe godt i helgen.
Koteletter er godt og passer perfekt når du skal ha noe kjapt og godt fra grillen. Visste du at kjøttet på kotelettene er ytrefilet? Her er en enkel veiledning for deg som vil ha kotelettene perfekt grillet, saftige og smakfulle.
Sommeren blir komplett med saftige grillspyd! Grillspyd er utrolig enkel å tilberede og kan varieres i det uendelige. Her har vi brukt svinekjøtt og grønnsaker. Du kan fint bytte ut grønnsakene med dine egne favoritter.
En herlig greskinspirert rett med kjøttboller og grønnsaker på spyd, servert med frisk tzatziki til! Retten kan tilberedes på grill, eller stekes i stekepanne hjemme.