Lag salat til middag

Salat trenger ikke kun å være tilbehør, det kan være en fullverdig middag i seg selv.

Både kjøtt, fisk, bønner, kikerter og pasta kan utvikle en enkel grønn salat til å bli en deilig hovedrett. Ikke vær redd for å prøve ut nye smaker og kombinasjoner. Det er også mye forskjellige frukt og bær som også egner seg godt i salat.

Når det i perioder i tillegg er tilgang til norske bær, frukt og grønnsaker i butikken som f.eks. nypoteter, sommerkål, jordbær, vårløk, blåbær og tomater for å nevne noen, så blir salaten ekstra god! 

Visste du for eksempel at tunfisk og vannmelon passer veldig godt sammen?

Har du lyst til å imponere litt ekstra kan du lage dressinger fra bunnen av, for eksempel  hjemmelaget pesto. Eller hva med å servere nybakt foccacia sammen med salaten?

Sett farge på middagen med deilige, sunne og friske salater.