Bowl med sprøbakt hyse med ananas- og avokadosalsa

Frisk bowl med ris eller blomkålris, sprøbakt hyse, grønnsaker og salsa med ananas og avokado. Perfekt når du trenger noe raskt og godt til middag!

20-40 min
Enkel
Bowl med sprøbakt hyse med ananas- og avokadosalsa

Slik gjør du

    1. 1
      Tilbered hysen som beskrevet på pakken.
    2. 2
      Skrell og skjær gulrøttene i lange tynne bånd (med en skreller eller ostehøvel), og skjær agurken i tynne bånd (unngå å bruke den innerste bløte kjernen). Rør sammen yoghurt og tacosaus til en dressing.
  1. Ananas- og avokadosalsa:

    1. 1
      Skjær ananas og avokado i små biter. Finsnitt chilien og bland sammen ananas, avokado, chili, limesaft, olivenolje og koriander. Juster smaken med en klype sukker og salt.
    2. 2
      Legg kokt ris eller stekt blomkålris i bunnen av to boller og topp med gulrot, agurk, ananas- og avokadosalsa, syltet rødløk, sprøbakt hyse, dressing og litt knust chips.
      Tips!

      Denne retten inneholder ca. 800 g grønt.