Meksikansk kyllingsalat

Hva med en smakfull salat til middag? Med marinerte kyllingstrimler, en frisk limedressing og tortillachips, får du et uslåelig godt måltid.

20-40 min
Enkel
Meksikansk kyllingsalat

Slik gjør du

    1. 1
      Rør sammen ingrediensene til marinaden og bland den med strimlet kylling.
    2. 2
      Stek kjøttet i en varm stekepanne, til det er gjennomstekt. Stek kjøttet i flere omganger, hvis du har for mye kjøtt i pannen blir det kokt i stedet for stekt.
    3. 3
      Del avokadoen i terninger og del tomatene i to. Legg isberg mix i en salatbolle og topp med kidneybønner, avokado, tomat og ananas. Bland alle ingrediensene til limedressingen og hell den over salaten.
    4. 4
      Topp salaten med den stekte kyllingen og dryss over urter. Tortillachips og ekstra lime smaker godt som topping.
    5. 5
      Tips! Du kan eventuelt lage marinaden med 1 pose ferdig tacokrydder blandet med ½ dl olje.