Kyllingsalat med couscous
Denne fargerike kyllingsalaten med couscous er ikke bare sunn, den smaker også nydelig og metter godt!
20-40 min
Enkel
Tips!
Dersom du ikke har granateple kan du bruke et rødt eple i terninger eller friske bringebær i stedet. Rødløken kan marineres i litt eplejuice.
Slik gjør du
- 1Kok couscous etter anvisning på pakken. Rens blomkålen og del den i små buketter. Del granateplet i to på tvers, og bank ut kjernene over en bolle. Ta bort det som eventuelt har fulgt med av den hvite hinnen og ta vare på den resterende saften fra granateplet.
- 2Ha strimlet kyllingfilet i en varm stekepanne med i nøytral olje. Krydre med salt og pepper og stek til kyllingkjøttet er gyllent og gjennomstekt. Ha i blomkålen og stek den sammen med kyllingen
i ca. 2 minutter. - 3Snitt rødløken i tynne skiver og mariner den i saften fra granateplet og litt salt.
- 4Kjør hvitløk, sjalottløk og olivenolje til en glatt masse i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser.
- 5Bland alle ingrediensene sammen og server salaten lun eller kald.
- 1