Kyllingsalat med couscous

Denne fargerike kyllingsalaten med couscous er ikke bare sunn, den smaker også nydelig og metter godt!

20-40 min
Enkel
Kyllingsalat med couscous
Tips!

Dersom du ikke har granateple kan du bruke et rødt eple i terninger eller friske bringebær i stedet. Rødløken kan marineres i litt eplejuice.

Slik gjør du

    1. 1
      Kok couscous etter anvisning på pakken. Rens blomkålen og del den i små buketter. Del granateplet i to på tvers, og bank ut kjernene over en bolle. Ta bort det som eventuelt har fulgt med av den hvite hinnen og ta vare på den resterende saften fra granateplet.
    2. 2
      Ha strimlet kyllingfilet i en varm stekepanne med i nøytral olje. Krydre med salt og pepper og stek til kyllingkjøttet er gyllent og gjennomstekt. Ha i blomkålen og stek den sammen med kyllingen
      i ca. 2 minutter.
    3. 3
      Snitt rødløken i tynne skiver og mariner den i saften fra granateplet og litt salt.
    4. 4
      Kjør hvitløk, sjalottløk og olivenolje til en glatt masse i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser.
    5. 5
      Bland alle ingrediensene sammen og server salaten lun eller kald.