Lun rosenkålsalat med ingefær, kalkun og tørket frukt

Dette er en perfekt salat hvor du får brukt opp noen av julens rester.

20-40 min
Enkel
Lun rosenkålsalat med ingefær, kalkun og tørket frukt

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær baconet i biter og stek det sprøtt i en stekepanne. Legg baconet på et fat og tørk fettet av pannen.
    2. 2
      Rens og skjær rosenkålen i tynne skiver eller smale båter.
    3. 3
      Finhakk hvitløk og riv ingefæren.
    4. 4
      Tilsett en klunk med olje i stekepannen og stek rosenkålen gyllen og knapt mør over høy varme.
    5. 5
      Tilsett ingefær, hvitløk og kalkunkjøtt underveis i stekingen og krydre med salt og pepper.
    6. 6
      Trekk pannen vekk fra varmen og bland inn bacon, hakkede mandler, tørket frukt, granateplekjerner og urter. Server salaten med en gang.