Topping salat
Dette er en nydelig salat med masse smak som fint kan spises alene eller toppes med stekt bacon, kylling eller reker.
20 min
Enkel
Tips!
Denne salaten er perfekt sammen med nystekt brød og en god dressing eller aioli til.
Slik gjør du
- 1Stek sjampinjong, mais og løk sammen eller hver for seg og la dem få en fin farge.
- 2Rist pinjekjerner og gresskarkjerner i en tørr stekepanne på middels varme i ca. 2 minutter.
- 3Del salaten i fine biter og del tomater i to. Finsnitt løk og purre eller vårløk.
- 4Legg salat, sjampinjonger, løk og mais sammen med både friske og soltørkede tomater på et fat.
- 5Topp salaten med krutonger, pinje- og gresskarkjerner og revet parmesan.
Server fetaost sammen med salaten om ønskelig.
- 1
Krutonger
- 1Skjær brødet i passende biter. Finhakk ett fedd hvitløk og bland med 2 ss olivenolje, et par klyper salt (og 1 ss finhakkede urter hvis ønskelig). Stek i panne til brødet er sprøtt.
- 2Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i juni.
- 1