Middelhavssalat med kjøttboller og yoghurtdressing

Kjøttboller er en hverdagsfavoritt som kan brukes til så mangt. Sammen med gresk salat og frisk yoghurtdressing med mynte får du en enkel og smakfull middag.

20-40 min
Enkel
Middelhavssalat med kjøttboller og yoghurtdressing

Slik gjør du

    1. 1
      Rør sammen yoghurt, finhakket hvitløk, mynte og olivenolje til dressingen, og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
    2. 2
      Rens og skjær vannmelon i jevne biter. Skjær agurken i terninger, del ­tomatene i to eller fire og finsnitt rødløken. Riv salaten i mindre biter og bland sammen vannmelon, agurk, tomater, rødløk, oliven og crispisalat. Tilsett olivenolje, eddik, en god klype salt og litt kvernet pepper.
    3. 3
      Stek kjøttbollene over middels høy/høy varme i en stekepanne med litt olje og/eller smør til kjøttbollene er gylne og gjennomstekte.
    4. 4
      Serveres med yoghurtdressing og gresk salat toppet med smuldret fetaost og grovhakkede friske urter.