Middelhavssalat med kjøttboller og yoghurtdressing
Kjøttboller er en hverdagsfavoritt som kan brukes til så mangt. Sammen med gresk salat og frisk yoghurtdressing med mynte får du en enkel og smakfull middag.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Rør sammen yoghurt, finhakket hvitløk, mynte og olivenolje til dressingen, og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- 2Rens og skjær vannmelon i jevne biter. Skjær agurken i terninger, del tomatene i to eller fire og finsnitt rødløken. Riv salaten i mindre biter og bland sammen vannmelon, agurk, tomater, rødløk, oliven og crispisalat. Tilsett olivenolje, eddik, en god klype salt og litt kvernet pepper.
- 3Stek kjøttbollene over middels høy/høy varme i en stekepanne med litt olje og/eller smør til kjøttbollene er gylne og gjennomstekte.
- 4Serveres med yoghurtdressing og gresk salat toppet med smuldret fetaost og grovhakkede friske urter.
- 1