Thai-inspirert salat med løvbiff, sprø grønnsaker og mango

Hele familien vil like denne salaten med tynne grønnsaksstrimler, søt mango og strimler av stekt løvbiff. Dryss over stekt ris og dressing.

40-60 min
Enkel
Thai-inspirert salat med løvbiff, sprø grønnsaker og mango

Slik gjør du

    1. 1
      Rist den ukokte risen i en tørr stekepanne til den blir helt gyllen og knus den til pulver i en morter.
    2. 2
      Skrell og skjær gulrøttene i tynne strimler (bruk en skreller eller ostehøvel), skjær agurken i tynne bånd (unngå å bruke den innerste bløte kjernen) og finsnitt rødløken. Skrell og skjær mangoen i tynne strimler eller skiver. Rens og del hjertesalaten i smale båter eller grove strimler. Finsnitt chilien. Bland alt sammen i en bolle.
    3. 3
      Stek den kokte risen i en varm stekepanne med litt olje til den blir litt sprø i kantene. Smak til med sterk chilisaus. Krydre og stek løvbiffen som ­beskrevet på pakken.
    4. 4
      Rør sammen alle ingrediensene til dressingen.
    5. 5
      Fordel den stekte risen på to tallerkener eller bruk et stort fat. Legg på grønnsakene og løvbiff i strimler. Drypp over dressingen og dryss over knust ristet ris, sprøstekt løk og godt med friske urter.
      Tips!

      Denne retten inneholder ca. 950 g grønt.