Råkostsalat i spisskål

Det er den perfekte høstsalaten som passer til det aller meste! Server den i friske blader av spisskål og topp med hakket bladpersille og valnøtter.

20 min
Enkel
Råkostsalat i spisskål
Tips!

Her har vi brukt både rød og grønn spisskål for fargens skyld. Men du kan gjerne bare bruke en grønn spisskål.

Slik gjør du

    1. 1
      Plukk fine blader fra den røde spisskålen og bruk dem som skål til salaten.
    2. 2
      Finsnitt grønn og rød spisskål. Riv gulrøttene på et rivjern.
    3. 3
      Skjær agurk i strimler og grovhakk valnøtter.
    4. 4
      Bland ingrediensene til dressingen, smak til med salt og pepper og vend inn grønnsakene.
    5. 5
      Server råkostsalaten i friske blader av spisskål og topp med hakket bladpersille og valnøtter.