Salatsnitter
Erstatt brødskivene med en frisk og sprø salat. Server grønn salat med ditt favorittpålegg til lunsjen. Ypperlig for dem med glutenallergi!
20 min
Enkel
Tips!
Dette er et fantastisk alternativ til de som ikke spiser kjeks eller brødmat.
Slik gjør du
- 1Brekk og vask passende blader av crispisalat.
- 2Legg de utover et fat og legg på skiver av brie, røkt laks eller spekeskinke.
- 3Topp spekeskinken med syltet løk og osten med tynne skiver pære eller eple. Server gjerne med noen båter sitron.
- 1
Syltet løk
- 1Finsnitt rødløk og press saften av lime. Rør inn sukkeret. Legg løken i limesaften når sukkeret har løst seg opp. La blandingen stå i ca. 30 minutter.
Løken kan gjerne lages dagen i forveien og holder seg godt i kjøleskap i flere dager. - 2Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i juni.
- 1