Pastasalat med kylling og kesam
En frisk og mettende pastasalat som kombinerer saftig kylling, sprø grønnsaker og en kremet, smaksrik dressing med Kesam Mager Naturell. Perfekt som en sommerlig middag, lunsj på farten eller til grillbordet!
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Ha alle ingrediensene til dressingen i en blender og kjør alt til en glatt masse. Smak til med salt og pepper.
- 2Krydre kyllingkjøttet med salt og pepper. Ha litt olje i en middels varm stekepanne. Stek kyllingen til den er gjennomstekt og begge sidene er gyllen, omtrent 10 minutter. Snu noen ganger underveis. Ta kyllingen ut av stekepannen og la den hvile et par minutter før du kutter den i skiver.
- 3Vend pasta, grønnsaker og halvparten av dressingen sammen i en blandebolle og ha så over i en serveringsbolle eller på et fat.
- 4Kutt kyllingen i skiver og legg på toppen. Ha den resterende dressingen i en bolle ved siden av.
- 1