Juledesserter er ikke nødvendigvis det sunneste du kan servere, men heldigvis er det lov å spise noen ekstra kalorier i jula. Frisk opp med frukt og bær så får du sneket inn noen vitaminer og friskere smaker.
Det er ekstra koselig å servere desserter i jula ettersom man da kanskje har hatt bedre tid til å forberede både gjennomføring og presentasjon. Bruk ditt fineste servise og puss sølvtøyet hvis du har det. Det ser lekkert ut og man spiser som kjent også litt med øynene.
Vi har funnet frem oppskrifter som kan inspirere deg til deilige avslutninger på julemåltider. Kanskje finner du en ny favoritt!
Om du lager minipavlova med krem og bær på toppen eller om du knuser pavlovaen og legger den lagvis med bær og krem: Dette vil slå an hos de aller fleste. Ønsker du en enklere og raskere variant kan du fint bruke f.eks. TORO sin Pavlovamiks.
Dette er en enkel dessert der bare fantasien setter grenser. Bruk rester av det du måtte ha tilgjengelig av småkaker, frukt og is. Her har vi brukt knuste småkaker, klementiner og krokanis.