Julebrødpudding med bringebærsaus
Lag brødpudding av julebrødet! Det er supert hvis du har mye til overs, eller bare vil lage en skikkelig god dessert. Topp med en enkel, hjemmelaget bringebærsaus.
40-60 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Varm ovnen til 180 grader.
- 2Bruk en ildfast form som rommer cirka 1,5 liter.
- 3Smør skivene med smør og legg dem over i formen. Visp sammen fløte, melk, egg, sukker og vaniljesukker. Dryss rosinene over julekake-skivene og hell over eggeblandingen. Dryss til slutt over et jevnt lag med sukker og bak puddingen ved 180 grader i ca. 30 minutter, eller til puddingen har satt seg.
- 1
Bringebærsaus
- 1Kjør bringebær, sukker og sitronsaft til en glatt puré med en stavmikser.
- 2Server puddingen lun med bringebærsaus eller rørte bringebær.
- 1