Omvendt blåbærpai

En lun blåbærpai med deilig havrelokk. En kjempefin pai du kan lage når du plutselig får gjester, eller har lyst på noe søtt.

40-60 min
Enkel
Omvendt blåbærpai

Slik gjør du

    1. 1
      Sett ovnen på 200 ℃.
    2. 2
      Bland sammen alle ingrediensene til blåbærfyllet. Hell fyllet i en paiform (ca. 26-28 cm i diameter) sånn at bunnen blir dekket.
  1. Sprøtt lokk:

    1. 1
      Smelt smøret i en kjele og ha i sirupen, rør sammen.
    2. 2
      Bland alle ingredienser i en bolle og smør det forsiktig i et jevnt lag over blåbærene.
    3. 3
      Stek på 200 ℃ i 30-40 min til lokket er sprøtt.
    4. 4
      Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i oktober.