Sjokolademousse på mandelbunn
Denne lekre kaken med sjokolademousse og nøttebunn er enkel å lage før årets nyttårsmiddag. Topp med fersken og server som dessert til store og små!
40-60 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Pisk sammen sjokolademoussen etter anvisning på pakken og sett den i kjøleskapet.
- 2Varm ovnen til 180 grader.
- 3Visp eggehviten til det begynner å skumme. Tilsett sukkeret litt etter litt mens det piskes ved middels hastighet. Når alt sukkeret er tilsatt, øker du hastigheten og pisker videre til tykk og blank marengs.
- 4Finmal nøttene i en foodprosessor og vend dem inn i marengsen.
- 5Hell massen i en godt smurt kakeform.
- 6Stek nøttebunnen i ca. 25 minutter og avkjøl bunnen på rist.
- 7Løft bunnen over på det fatet den skal serveres på.
- 8Spre moussen over nøttebunnen og topp med fersken i passende skiver. Serveres med vaniljesaus.
- 1