Sjokolademousse på mandelbunn

Denne lekre kaken med sjokolademousse og nøttebunn er enkel å lage før årets nyttårsmiddag. Topp med fersken og server som dessert til store og små!

40-60 min
Enkel
Sjokolademousse på mandelbunn

Slik gjør du

    1. 1
      Pisk sammen sjokolademoussen etter anvisning på pakken og sett den i kjøleskapet.
    2. 2
      Varm ovnen til 180 grader.
    3. 3
      Visp eggehviten til det begynner å skumme. Tilsett sukkeret litt etter litt mens det piskes ved middels hastighet. Når alt sukkeret er tilsatt, øker du hastigheten og pisker videre til tykk og blank marengs.
    4. 4
      Finmal nøttene i en foodprosessor og vend dem inn i marengsen.
    5. 5
      Hell massen i en godt smurt kakeform.
    6. 6
      Stek nøttebunnen i ca. 25 minutter og avkjøl bunnen på rist.
    7. 7
      Løft bunnen over på det fatet den skal serveres på.
    8. 8
      Spre moussen over nøttebunnen og topp med fersken i passende skiver. Serveres med vaniljesaus.